نقش دان مرغ در کیفیت گوشت و تخم

دان مرغ به موادی غذایی و مقوی گفته می شود که بطور مستقیم در کیفیت تخم مرغ یا گوشت حاصل از آنها نقش دارند و موجب حفظ سلامت و تقویت قوای جسمی مرغ ها می شوند.
دان مرغ به خوراکی گفته می شود که در جیره های غذایی مرغ های پرورشی نقش پررنگی دارند و از آنجایی که تامین نیازهای مرغ های پرورشی در حد زیادی به این مواد وابسته است، بنابراین باید دان مرغ با بهترین کیفیت تهیه شده باشد و تمامی احتیاجات مرغ ها به مواد معدنی را تامین سازند بدین صورت که در این محصولات باید بهترین مواد اولیه خوراکی در سه منبع گیاهی، معدنی و حیوانی بکار روند.

نقش دان مرغ در کیفیت گوشت و تخم مرغ

دان مرغ همان اندازه که باعث تامین نیازهای اصلی طیور می شود به همان اندازه هم در تعیین کیفیت گوشت و تخم شان نقش دارد بدین صورت که مرغ ها تا وقتیکه نیازهای شان را تامین نکنند قادر به تولید محصول نمی باشند و اگر هم محصولی از آنها فرآوری گردد در پایین ترین درجه کیفی خواهد بود بنابراین ضروری ست که دان مرغ از بهترین مواد اولیه تشکیل شده باشد.
دان مرغ مجموعه ای از مواد معدنی، پروتئین ها، ویتامین ها، آهن، کلسیم، پتاسیم، فسفر، اسیدهای چرب، روی و املاح معدنی دیگر است که در قالب یک غذای مقوی به مرغ ها ارائه می گردد و باعث می شود مرغ از نیازهای اصلی اش بی نیاز گردد و بتواند به تولید تخم و گوشت با بهترین کیفیت بپردازند پس اگر این مواد غذایی بهترین نوع باشند بی شک تخم ها از درشت ترین اندازه و باکیفیت ترین املاح معدنی تولید می شوند و گوشت بدست آمده از آنها بهترین جایگاه را از نظر کیفی دارد.
منبع: خوراک دام و طیور ایران
آنچه در این مقاله می‌خوانید:

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما